Eγκρίθηκε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τον Παλαμήδειο Άθλο 2021 στο Ναύπλιο

Εγκρίθηκε από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, το Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τον 6ο Παλαμήδειο Άθλο που θα γίνει στις 27 και 28 Νοεμβρίου και συμπεριλαμβάνει την συμμετοχή δρομέων με safe Pass.

 Αναλυτικά:

  • Δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση των αγωνισμάτων του Παλαμηδείου Άθλου (Αγωνιστική Ανάβαση Κάστρου, Ημιμαραθωνίος, 10 χλμ. και 5 χλμ.), έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι (θα έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του Εμβολιασμού) και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης (σε ισχύ την ημέρα του αγώνα).
  • Επίσης Δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής έχουν και έως το 5% των συμμετεχόντων μη εμβολιασμένοι (ανήλικοι ή ενήλικοι) με PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών.

Δείτε το πλήρες Υγειονομικό Πρωτόκολλο: Όροι Συμμετοχής – Nafplio Castle Run.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/10 και την Πέμπτη 21/10 η επίσημη μέτρηση των διαδρομών του Παλαμηδείου Άθλου (ΗΜΙ, 10ΧΛΜ., 5ΧΛΜ & Κάστρο), που έχει σαν κύρια αγωνίσματα: την ανάβαση του Κάστρου και τον Ημιμαραθώνιο.

Η αγωνιστική ανάβαση του κάστρου, είναι αγώνας ειδικών απαιτήσεων σε συνολική απόσταση 5χλμ. Το πρώτο μέρος (850μ. με απότομη ανωφέρεια) αποτελείται από την ανάβαση στο ιστορικό κάστρο από τα 999 σκαλοπάτια και τη διάσχιση του κάστρου. Το δεύτερο μέρος (4,15 κατηφορικά χιλιόμετρα) περιλαμβάνει την κάθοδο μέσω της ασφαλτοστρωμένης διαδρομής μέχρι τον τερματισμό στο κέντρο του Ναυπλίου. Οι δρομείς ξεκινούν το μοναδικό αυτό ταξίδι με την άνοδο στο κάστρο από την 25ης Μαρτίου. Δείτε αναλυτικά τον Χάρτη της ανάβασης του κάστρου:

https://drive.google.com/file/d/1weSXmU3WX9xyEKiNES68-_bnVQgNEG2t/view

Ο 6ος Παλαμήδειος Άθλος συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά και το αγώνισμα του Ημιμαραθωνίου που η διαδρομή του διατρέχει τον ήσυχο και πανέμορφο Αργολικό κόλπο, αφήνοντας στους συμμετέχοντες το αποτύπωμα της ομορφιάς του περιβάλλοντός και την θέα του Ναυπλίου με το επιβλητικό κάστρο του Παλαμηδείου. Δείτε αναλυτικά τον Χάρτη των Διαδρομών ΗΜΙ,10ΧΛΜ. & 5ΧΛΜ.:

https://drive.google.com/file/d/1bAC73_Sm3uEZBIrii_ylXOfaxMV46YmV/view

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα της Διοργάνωσης:

https://www.nafpliocastlerun.gr/eggrafes/


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.