Η μεταρρύθμιση της ΔΟΑ παρουσιάστηκε στην 25η Γενική Συνέλευση της ANOC στην Κρήτη

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος παρουσίασε τη μεταρρύθμιση της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας σε όλους τους εκπροσώπους των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών που συμμετείχαν αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά στην 25η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών (ANOC), που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη τελετή εγκαινίων και την επαναλειτουργία των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων, επισήμανε τη σημασία της επένδυσης της ΔΟΕ σε αυτό το σχέδιο, τη μακροχρόνια υποστήριξή της στο έργο της ΔΟΑ και τη μελλοντική τους συνεργασία στην εκπαιδευτική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της ΔΟΑ.

«Αυτή η συνεργασία μας δίνει τη σιγουριά ότι η ΔΟΑ θα αποκτήσει εξέχοντα ρόλο στην πρωταρχική αποστολή του Ολυμπιακού Κινήματος. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για ευκαιρίες εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, πάντα σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, ακολουθώντας μια κοινή στρατηγική. Η επένδυση της ΔΟΕ για το έργο ανακαίνισης, που μόλις ολοκληρώθηκε, αλλάζει ριζικά τη φυσιογνωμία της ΔΟΑ και τη μετατρέπει σε ένα αμιγώς εκπαιδευτικό και βιώσιμο Ίδρυμα, με στέρεες και σύγχρονες εγκαταστάσεις ικανές να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου».

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ANOC, ο Πρόεδρος της ΔΟΑ είχε επίσης σειρά συναντήσεων, μεταξύ των οποίων με τον Πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπα Abdulaziz Bin Turki ALFAISAL ALSAUD, προκειμένου να εντοπιστούν νέες συνέργειες και να διερευνηθούν μορφές συνεργασίας για τη διάδοση της Ολυμπιακής Παιδείας στη Σαουδική Αραβία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.