Τεντόγλου: «Ευχαριστώ την κοπέλα μου που με νευριάζει κι έρχομαι τσιτωμένος!» (vid)

Μυθική τοποθέτηση από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Έλληνας αθλητής πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου, αλλά αυτό που θα μείνει είναι οι εκπληκτικές του δηλώσεις μετά τη νέα επιτυχία του και από που προέρχονται αυτές!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ένιωθα τα πόδια μου σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη. Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά. Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα».

Για το ποιους θέλει να ευχαριστήσει «Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα που με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος».

Για το στοίχημα για των Ολυμπιακών αγώνων: «Νομίζω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες στον κόσμο. Εξαρτάται από το πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα. Πιστεύω ότι έχω μία βάση στα άλματά μου κι αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι ακόμη και στην κακή μου μέρα μπορώ να πηδήξω μακριά. Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα πέρα από τη συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης