Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 7-4: Ιστορικό τρεμπλ!

Πρωταθλήτριες και στο πρωτάθλημα εντός συνόρων είναι από το βράδυ της Κυριακής (30/5) οι «ερυθρόλευκες»!

Το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία τους πανηγυρίζει το τμήμα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού, έπειτα και την επικράτησή του με επί της Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό της Α1.

Ο σύλλογος του Πειραιά μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και το Κύπελλο Ελλάδος έφτασε και στο όγδοο συνεχόμενο του και 12ο συνολικά πρωτάθλημα Ελλάδας με 3-0 νίκες, αν και απόψε τα… χρειάστηκε στην αρχή του αγώνα!

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με 3-0 στην αρχή του αγώνα, όμως με αντεπίθεση διαρκείας η γηπεδούχος ομάδα ανέτρεψε το σκορ και έφτασε στον τρίτο της τίτλο την εφετινή σεζόν!

Το ματς:

Με δύο γκολ της Ξενάκη και το εύστοχο πέναλτι της Πάτρας η Βουλιαγμένη μπήκε δυναμικά στην έδρα των «ερυθρόλευκων» για το υπέρ της 3-0. Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να μειώσει στο 3-1 του πρώτου οκταλέπτου με την Αβραμίδου.

Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στο γκολ με το τέρμα της Πλευρίτου, ύστερα από το δικό της χαμένο πέναλτι, ενώ πριν τα μισά του δεύτερου οκταλέπτου η ίδια παίκτρια ιοσοφάρισε σε 3-3. Με 02:25 πριν το ημίχρονο οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στην ανατροπή με το τέρμα της Τσουκαλά. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα στα πρώτα 16 λεπτά του ματς.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό να σκοράρει το 5-3 ύστερα από τα μισά του με την Πλευρίτου. Στα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν οι μεν να διευρύνουν τη διαφορά και οι δε να μειώσουν όμως καμία από τις δύο δεν κατάφερε να σημειώσει άλλο τέρμα!

Στην τελευταία περίοδο οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν γρήγορα στο 6-3, έπειτα το ωραίο σουτ της Ελευθεριάδου στην παίκτρια παραπάνω. Μάλιστα «κλείδωσαν» τον τίτλο τους 02:30 λεπτά πριν το φινάλε με το τέταρτο γκολ της Πλευρίτου. Το μόνο που κατάφερερε η Βουλιαγμένη ήταν να μειώσει με το τέρμα της Ξενάκη στο τελικό 7-4.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.