Ρόμα-Κρεμονέζε 1-2: O “φονέας των γιγάντων” (hls)

Αφού απέκλεισε με εκτός έδρας νίκη στον προηγούμενο γύρο τη Νάπολι, η Κρεμονέζε άφησε εκτός ημιτελικών του Coppa Italia και την Ρόμα με νίκη 2-1 στο Στάδιο "Ολιμπικο".

Δεν ήταν μία τυχαία πρόκριση, καθώς η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι μπήκε αποφασισμένη να “πολεμήσει” απέναντι στους “τζιαλορόσι” και στάθηκε πολύ καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, φτάνοντας στα ημιτελικά του θεσμού, αν και ουραγός στη Serie A, για πρώτη φορά από την περίοδο 1984-85. Η ομάδα της Λομβαρδίας προηγήθηκε στο 28ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντέσερς και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με την έναρξη της επανάληψης, όταν μετά από ένα αδύναμο πλασέ μέσα από την περιοχή του Πικέλ΄ο Τσελίκ βρήκε τη μπάλα στον βηματισμό του και την έσπρωξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Μουρίνιο είχε ήδη επιστρατεύσει, Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ από τον πάγκο, αλλά το μόνο που κατάφερε η Ρόμα ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Αντρέα Μπελότι, το πρώτο γκολ του πρώην αρχηγού της Τορίνο, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα της νέας του ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.