Μόνο 1.200 οι τυχεροί

Από 600 εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ που θα γίνει στο Ελληνικό.

Η πρόθεση της ΕΟΚ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, είναι γνωστή και γι’ αυτό το λόγο τη Δευτέρα οι φορείς συσκέφτηκαν παρουσία της Αστυνομίας για να συζητήσουν την πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας. Η καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού θα πραγματοποιηθεί είτε την Κυριακή 15 Μαϊου, είτε τη Δευτέρα 16 Μαϊου, στο κλειστό του Ελληνικού.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας το σαββατοκύριακο 14-15/5 και αυτός ήταν ο λόγος που οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας πρότειναν να διεξαχθεί Δευτέρα ο τελικός.

Όσον αφορά στον αριθμό των ατόμων που θα παρακολουθήσουν τον τελικό, αποφασίστηκε να διατεθούν από 600 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, ενώ οι δύο σύλλογοι θα λάβουν και από 300 προσκλήσεις. Όσον αφορά στα 1200 εισιτήρια συνολικά, θα μοιραστούν στους κατόχους διαρκείας των δύο ομάδων με βάση τις λίστες που θα δώσουν οι ομάδες στην ΕΟΚ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο β΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Βιντζηλαίος. Την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος, ο μάνατζερ της ομάδας Μίλαν Τόμιτς και ο Ζαχαρόπουλος. Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέστησαν ο μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος εισιτηρίων Μιχάλης Γεωργαντής. Επίσης το παρόν έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.», της ΔΕΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.