Ξεκίνησαν οι επαφές για τη “μάχη” Πακιάο-Μακ Γκρέγκορ

Οι Μάνι Πακιάο και Κόνορ Μακ Γκρέγκορ φέρονται διατεθειμένοι να επιστρέψουν στο ρινγκ, για μια μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι Μάνι Πακιάο και Κόνορ Μακ Γκρέγκορ φέρονται διατεθειμένοι να επιστρέψουν στο ρινγκ, για μια μεταξύ τους αναμέτρηση. Όπως παραδέχεται και ο επικεφαλής της εταιρίας του Φιλιππινέζου πυγμάχου, Σον Γκίμπονς, ένας τέτοιος αγώνας θα ήταν παγκόσμιο γεγονός και θα συγκέντρωνε πέρα από το ενδιαφέρον των φιλάθλων και αρκετούς χορηγούς. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρίας “Manny Pacquiao Promotions”, ο αρχικός σχεδιασμός θέλει τον αγώνα να διεξάγεται μέσα στο 2020. Το περιβάλλον του Μακ Γκρέγκορ κάνει λόγο για πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο, ενώ φαίνεται πως οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει να διεξαχθεί ο αγώνας στη Μέση Ανατολή

Χαρακτηριστικά, ο Γκίμπονς δήλωσε: “Αυτό αποτελεί ένα από τα πιθανά ραντεβού του Πακιάο το 2020. Η ιδέα τέθηκε μερικές φορές έτσι ώστε να είναι ανοιχτό τ6ο ενδεχόμενο. Ο Μακ Γκρέγκορ, έδειξε στον αγώνα του με τον Μεϊγουέδερ ότι είναι ικανός να προκαλέσει τους καλύτερους πυγμάχους στον κόσμο”.

Θετικός εμφανίζεται και ο Ιρλανδός μαχητής των πολεμικών τεχνικών, δηλώνοντας: “Θα είναι πραγματική τιμή να έχω αντιμετωπίσει δύο από τους μεγαλύτερους μποξέρ της σύγχρονης εποχής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.