Η Μαραθωνοδρόμος – νοσηλεύτρια από το Κεμπέκ

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021 είναι το λιγότερο, που απασχολεί αυτή την περίοδο την Καναδή, μαραθωνοδρόμο Μέλανι Μαράντ.

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021 είναι το λιγότερο, που απασχολεί αυτή την περίοδο την Καναδή, μαραθωνοδρόμο Μέλανι Μαράντ.

Η 36χρονη δρομέας εργάζεται ως νοσοκόμα στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού σε κοινοτικό νοσοκομειακό κέντρο του Κεμπέκ, όπου εκτίθεται στους κινδύνους από την πανδημία.

«Όταν παίρνεις την απόφαση να εργαστείς στην υγειονομική περίθαλψη, είναι επειδή αποφάσισες να αναλάβεις κινδύνους για το καλό των άλλων» δήλωσε η Μαράντ, η οποία τερμάτισε 27η στον Μαραθώνιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα του περασμένου έτους. «Δεν θα ήθελα να προσβληθώ από τον ιό και παρόλο, που θα είχα πιθανώς ελάχιστα συμπτώματα αν μου συνέβαινε αυτό, πρώτη μου επιλογή είναι να είμαι νοσοκόμα. Η δεύτερη είναι να είμαι δρομέας. Αν τα καταφέρω, δεν θα μπορέσω να τρέξω όπως είχα συνηθίσει, αλλά προτεραιότητά μου είναι η δουλειά μου ως νοσηλεύτρια. Εάν είναι απαραίτητο, θα θέσω τον εαυτό μου σε κίνδυνο για τους άλλους», είπε η αθλήτρια.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.