Ο Μακ Γκρέγκορ ζητάει απαγόρευση κυκλοφορίας (video)

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ ζητάει από την κυβέρνηση της Ιρλανδίας να πάρει αυστηρότερα μέτρα κατά του κορωνοϊού και προτείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ ζητάει από την κυβέρνηση της Ιρλανδίας να πάρει αυστηρότερα μέτρα κατά του κορωνοϊού και προτείνει την απαγόρευση κυκλοφορίας. Ο πρωταθλητής του UFC ανέβασε βίντεο στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε lockdown και παράλληλα να ζητήσει από τον στρατό να το επιβάλλει στους πολίτες. Παράλληλα, ζήτησε να κλείσουν τα αεροδρόμιο και να απαγορευτούν οι πτήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο Μακ Γκρέγκορ τόνισε: “Αν δεν μπεις στον αγώνα δεν μπορείς να κερδίσεις. Τώρα εμείς μπαίνουμε στον αγώνα και πρέπει να τηρήσουμε τις μεθόδους για την νίκη. Προσεύχομαι για την υγεία όλων στην πατρίδα. Δεν πρέπει να πάμε τυχαία σε αυτή την μάχη. Ικετεύω την Κυβέρνηση να κινητοποιήσει τον Στρατό. Οι δυνάμεις μας με την βοήθεια των 15.000 Αστυνομικών να επιβάλλουν αυστηρά μέτρα και περιπολίες 24 ώρες ώστε κανείς να μην κυκλοφορεί στους δρόμους”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.