Ο Ανάς Ζαρουρί δε συμπεριλήφθηκε από τον Ράφα Μπενίτεθ στην αποστολή του Παναθηναϊκού, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαροκινός μεοσεπιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί το Σάββατο, λόγω ενοχλήσεων στη μέση και θα έμεινε εκτός για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των play off. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Τζούρισιτς, ΠάλμερΜπράουν, Κάτρης, Ντέσερς και Σισοκό.

Αντιθέτως, σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Σωτήρης Κοντούρης, ο οποίος έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και είναι διαθέσιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα των «πράσινων».

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε προθέρμανση, rondo, τακτική, στατικές φάσεις και τελειώματα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά: Λαφόν, Κότσαρης, Τσάβες, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Τετέι, Σάντσες, Αντίνο, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Κοντούρης, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Παντελίδης, Ερνάντεθ, Κώτσιρας, Πελίστρι, Πάντοβιτς, Κυριακόπουλος, Γιάγκουσιτς.

Το σχετικό ποστάρισμα: