ΑΟ Ρέα: Μια… Τιτανίδα στο Ρέθυμνο

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα αποδείχθηκε "σκληρό καρύδι" και τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή και θετική παρουσία.

Φυσική συνέχεια του Αστέρα Ρεθύμνου είναι η Ρέα και με το “καλημέρα” στην Α Κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών, έδειξε ότι δεν… αστειεύεται. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα αποδείχθηκε “σκληρό καρύδι” και τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με εξαιρετική βαθμολογική συγκομιδή και θετική παρουσία.

Με τη στήριξη του Ηρακλή Μανουκαράκη, ο ΑΟ Ρέα παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και εκπροσώπησε επάξια το κρητικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής

Ο Νίκος Κυριακόπουλος βρέθηκε στο “τιμόνο” της Ρέας στην “παρθενική” της συμμετοχή στην Α Κατηγορία του πρωταθλήματος γυναικών.

Το αστέρι

Η έμπειρη Κολομβιανή επιθετικός έχει φάει τα γήπεδα με το… κουτάλι και ακόμα και στα 35 της χρόνια έδειξε ότι η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται! Η Μπετανκούρ πέτυχε 16 γκολ στο πρωτάθλημα και βρέθηκε στη δεύτερη θέση των σκόρερ της Α Κατηγορίας.

Το ταλέντο

Έξι γκολ σημείωσε στο πρωτάθλημα η Δήμητρα Μαρκουτσά και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Ρέας. Η 20χρονη μεσοεπιθετικός είναι μια από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες στην ηλικία της και σημαντικό “γρανάζι” του κρητικού συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.