Μπαρτσελόνα: Η αναμενόμενη κυβίστηση του Ματίας Μέσι (pic)

Δεν πέρασαν λίγες ώρες από τη δημοσιοποίηση του βίντεο, στο οποίο καταφέρεται κατά της Μπαρτσελόνα και του Ζοάν Λαπόρτα και ο Ματίας Μέσι έσπευσε να απολογηθεί.

Ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι είχε αφήσει αιχμές κατά του προέδρου της καταλανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, την ιστορίας του συλλόγου και των φιλάθλων, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα όσα είπε, ο Ματίας Μέσι προσπάθησε να δικαιολογηθεί και έγραψε πως έκανε πλάκα με τους φίλους του.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει στο ποστάρισμά του στο Instagram: «Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου μετά από όσα είπα στα social media. Ήμουν μόνο μαζί με τον γιο μου και κάτι φίλους και κάναμε πλάκα. Πώς γίνεται να σκεφτώ κάτι τέτοιο για μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και την ιστορία της; Τον σύλλογο που μας έδωσε τόσα πολλά στην οικογένειά μου και στον Λέο;

Για μας, η Καταλονία είναι το δεύτερο σπίτι μας κι αυτό είναι γνωστό σε όλους. Λυπάμαι πολύ και ζητώ συγγνώμη σε όλους, ειδικά στους φίλους της Μπαρτσελόνα. Τέλος, θέλω να δηλώσω ότι έχω λογαριασμό μόνο στο Instagram».

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.