Διαγωνισμός LaLiga Clash: H Nova και η LaLiga στέλνουν 1 τυχερό συνδρομητή, με ένα συνοδό της επιλογής του, στην Ισπανία για να ζήσει τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα της LaLiga Santander!

Πολλά μοναδικά αναμνηστικά δώρα LaLiga και φανέλες ομάδων της επιλογής τους για 5 νικητές!

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η LaLiga, το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που απολαμβάνουν οι φίλαθλοι αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports, δίνουν την ευκαιρία στους συνδρομητές Nova να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσα από μία σειρά 5 διαγωνισμών, LaLigaClashπου θα ξεκινήσει στις 6 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο.

O διαγωνισμός LaLiga Clash δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι συνδρομητές Nova, να κερδίσουν μοναδικά αναμνηστικά δώρα της LaLiga Santander, μεταξύ άλλων και φανέλα της ομάδας που θα επιλέξουν οι νικητές. Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς όσοι συμμετέχουν και κερδίσουν σε έναν από τους 5 διαγωνισμούς, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι στην Ισπανία για 2 άτομα για να παρακολουθήσουν από κοντά, τον Απρίλιο, έναν αγώνα της LaLiga Santander μαζί με την αποστολή του Novasports σε μία πραγματικά μοναδική εμπειρία!

Η ενέργεια θα τρέξει στα social media μέσα από τις σελίδες facebook και Instagram των Nova Greece και Novasports, όπου οι συνδρομητές Nova θα πρέπει να αναρτούν ανάλογα με το διαγωνισμό και την αντίστοιχη απάντηση κάτω από το post, μαζί με το #LaLigaClash και στη συνέχεια θα πρέπει να πατούν το link που εμφανίζεται στις οδηγίες του post για να συμπληρώσουν φόρμα που θα βρίσκεται στο nova.gr.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη σειρά των διαγωνισμών θα πρέπει:

  • Nα είναι συνδρομητές Nova
  • Να ακολουθούν τη σελίδα της Nova/Novasports στο Facebook
  • Να αναφέρουν πάντα το #LaLigaClashστην απάντηση που θα αφήνουν στο σχόλιο τους
  • Να συμπληρώνουν την φόρμα του διαγωνισμού

Μην χάνετε στιγμή! Εάν είστε συνδρομητές Nova και θέλετε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού στην Ισπανία και να δείτε από κοντά έναν αγώνα της LaLiga Santander ακολουθήστε τις σελίδες της Nova (https://www.facebook.com/NovaGreece και https://www.instagram.com/nova_greece/) και του Novasports (https://www.facebook.com/Novasports.grκαι https://www.instagram.com/novasportsgr/) στο Facebook και στο Instagram. Η LaLiga Santander, ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη, με το υπέροχο θέαμα στο χορτάρι, με τους εμβληματικούς συλλόγους, τους κορυφαίους αστέρες και τους σπουδαίους προπονητές θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά έως και τη σεζόν 2025-2026 στο Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.