LEGENDS 2004 YOUTH CUP: Eπόμενος σταθμός, η Κύπρος!

Τρία ακριβώς χρόνια μετά την τελευταία τους επίσκεψη, οι Legends 2004 θα βρεθούν ξανά στην Κύπρο, αυτή τη φορά με αφορμή το διαδραστικό πρόγραμμα Legends 2004 Youth Cup, που διοργανώνουν σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, οι Πρωταθλητές Ευρώπης, υποδέχονται, για πρώτη φορά στην Κύπρο, παιδιά από τις κορυφαίες ακαδημίες ποδοσφαίρου της Μεγαλονήσου, σε μία βιωματική διαδικασία, ένα πρόγραμμα mentoring που έχουν εμπνευστεί και σχεδιάσει οι ίδιοι.

Στο Νέο ΓΣΠ της Λευκωσίας, τελευταίο σταθμό της διοργάνωσης για το 2022, θαξεδιπλωθεί μια σειρά δράσεων θεωρητικού και αγωνιστικού περιεχομένου, μέσω της οποίας οι Legends 2004 διδάσκουν τον σωστό τρόπο προπόνησης και συμπεριφοράς, μυστικά του αθλήματος και κυρίως τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας την νοοτροπία των παιδιών.

Στο Legends 2004 Youth Cup της Κύπρου συμμετέχουν οι Ακαδημίες Κ12 των συλλόγων: Α.Ε. Λεμεσού, Α.Ε.Κ. Λάρνακας, Ανορθωση Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Λεμεσού, Ομόνοια Λευκωσίας, Ακαδημία Galaxy, Ακαδημία Liverpool Λευκωσίας.

Όπως έχει ήδη καθιερωθεί, το πρόγραμμα της ημέρας θα εμπλουτιστεί με αγώνα επίδειξης γυναικείου ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή των ομάδων ΑsprakisKidsF.A. Ladies & Λευκοθέα Λατσιών, καθώς και μελών της ομάδας Legends 2004.  Επιπλέον, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, θα διεξαχθεί το SpecialOlympicsEvent, όπου παιδιά των SpecialOlympicsCyprus θα παίξουν ποδόσφαιρο με τους Legends 2004

Η συμμετοχή των ακαδημιών και σωματείων είναι εντελώς δωρεάν και η επιλογή γίνεται από τους ίδιους τους Legends 2004, με Γενικό Συντονιστή της διοργάνωσης τον Βασίλη Λάκη.

Ενόψει του πρώτου Legends 2004 Youth Cup που διεξάγεται στην Κύπρο, το μέλος του Δ.Σ. της ΑΜΚΕ Champions For Life και Τεχνικός Διευθυντής των Μικρών Εθνικών Ομάδων της Κύπρου Δημήτρης Παπαδόπουλος, δήλωσε: “Η διοργάνωση ενός Youth Cup στην Κύπρο αποτελούσε στόχο ήδη από το ξεκίνημα των συγκεκριμένων δράσεων, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος καταφέραμε να την εντάξουμε στον προγραμματισμό μας. Η επίσκεψή μας αυτή αποτελεί συνέχεια της τακτικής μας παρουσίας εδώ, και κυρίως του τελευταίου μας ταξιδιού τον Δεκέμβριο του 2019, για την εκδήλωση προς τιμήν μας στο Προεδρικό Μέγαρο, και τον αγώνα επίδειξης στο κατάμεστο από 6.000 μαθητές, Κλειστό Γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.”

Μετά από 5 σταθμούς στην Ελλάδα, το οδοιπορικό τoυ Legends 2004 Youth Cup

που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα, ολοκληρώνεται στις 4 Δεκεμβρίου

στην Κύπρο. Στις φετινές δράσεις συμμετείχαν περισσότερα από 1200 αγόρια και κορίτσια που εκπροσώπησαν περισσότερες από 60 ακαδημίες ποδοσφαίρου και σωματεία, από Ελλάδα και Κύπρο.

Oι Legends 2004 και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ευχαριστούν όλες τις ομάδες, τους αθλητές και προπονητές, για την συμμετοχή τους στις φετινές δράσεις.

Το Legends 2004 YouthCupξεκίνησε το 2019 και διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life”, με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.