ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 29-27: “Κιτρινόμαυρο” βάφτηκε το ντέρμπι! (hls)

Η ΑΕΚ με πρωταγωνιστή το Μόγια στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 29-27 επί του ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Handball Premier.

Ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι αρχικά στο ντέμπρι με την ΑΕΚ, καθώς έκλεισε τους χώρους και οι “κιτρινόμαυροι” δυσκολεύτηκαν να βρουν το γκολ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια πήρε τη σκυτάλη για το 11-9 με τον Καλόμοιρου, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα και το παιχνίδι ήρθε στα ίσα (11-11). Στο ημίχρονο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πήγαν στα αποδυτήρια με την “Ένωση” να βρίσκεται στο +2 (13-11). Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έχασε τον Πλάθα, ο οποίος δέχθηκε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Τσαμουρίδη.

Οι παίκτες του Πάνου Γούσιου επέστρεψαν από τα αποδυτήρια δυναμικά κατάφεραν και προσπέρασαν εκ νέου τους “κιτρινόμαυρους” και βρέθηκαν στο +2 (17-15). Η οικοδέσποινα έκανε το 18-18 και στη συνέχεια ανέλαβε ο Μόγια που έχτισε τη διαφορά και τελικά το παιχνίδι των “δικεφάλων” βάφτηκε στα κιτρινόμαυρα.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη της ΑΕΚ για τα πλεί οφ της Handball Premier και έτσι έπιασε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση, οι δύο ομάδες έχουν από 12 βαθμούς, ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 8 και ένα παιχνίδι λιγότερο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.