Με 11 μετάλλια επέστρεψαν από το Τόκιο οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες (vid)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Ελλάδα ήταν 51η από πλευράς συγκομιδής μεταλλίων

Με ένα χρυσότρία σημένια και 7 χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Τόκιο οι Έλληνες Παραολυμπιανίκες.  

Την πρωτιά πήραν στο στίβο και συγκεκριμένα στα 100μ. της κατηγορίας Τ11 οι Νάσος Γκαβέλας και ο συνοδός του Σωτήρης Γκαραγκάνης.  

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν:  

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στο Μικτό Ατομικό του Μπότσια BC3 με βοηθό την Κατερίνα Πατρώνη.    

Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης στο μήκος Τ20 και ο Θανάσης Προδρόμου στη σφαίρα F20.  

Ενώ τα 7 χάλκινα πήραν:  

Ο Στράτος Νικολαϊδης στο μήκος Τ64, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο S4, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στα 100μ. πρόσθιο SB4, ο Αντώνης Τσαπατάκης στα 100μ. ύπιτο S12, ο Πάνος Τριανταφύλλου στη σπάθη με αμαξίδιο, ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στην άρση βαρών σε πάγκο στα -54 κιλά και η μικτή Μπότσια με τους Γρηγόρη Πολυχρονίδη, Άννα ΝτένταΑναστασία Πυργιώτη και βοηθούς τους Κατερίνα Πατρώνη, Χριστίνα Ντέντα και Ιωάννης Πυργιώτη.  

ΗNova ήταν κοντά στους Έλληνες Παραολυμπιονίκες και μίλησε με τους περισσότερους μεταλλιούχους αθλητές και αθλήτριες κατά την επιστροφή τους στη χώρα μας.  

Άλλωστε οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη της δύναμης που διαπνέει τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Από το 2015, η Nova βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο ρόλο του «Μεγάλου Χορηγού Επικοινωνίας» υλοποιώντας μια σειρά ενεργειών προβολής. Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τις εξελίξεις στα Παραολυμπιακά δρώμενα στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργηθεί στο Novasports.gr.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας