Πετρούνιας: «Ξύπνησαν κάποιοι Ελληνες να με δουν και δεν με είδαν»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, κάτι που δυσαρέστησε αρκετά τον Έλληνα αθλητή.

Ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 σήμερα 25/7 και προκρίθηκε πρώτος και καλύτερος στον τελικό των κρίκων της 2ας Αυγούστου.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα του, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης δήλωσε:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί. Εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών, για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως, θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.

Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα, για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε.

Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας