Δημητρούλιας: “Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ” (vid)

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας αναφέρθηκε στη σημασία της ημέρας μετά την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο σηματοδοτεί το τρεμπλ.

Μεγάλη ημέρα για την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε στην παράταση με 35-32 επί του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Όμως το σημαντικότερο για τον Δημήτρη Δημητρούλια είναι η κατάκτηση του τρεμπλ για τους “κιτρινόμαυρους” σε μια δύσκολη χρονιά και με πολλά προβλήματα.

Παράλληλα ο τεχνικός της “ένωσης” έδωσε τα συγχαρητήρια του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάλεψε για την ισοφάριση των τελικών, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη και το τρέμπλ: “Πρώτα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, σήμερα απέδειξε για πιο λόγο είναι στους τελικούς. Όσον αφορά τον τρεμπλ είναι μια ιστορική μέρα θα μας ακολουθεί για πάντα. Κουραστήκαμε αρκετά μας έτυχαν πολλά φέτος, αλλά δεν το βάλαμε κάτω, αυτό το μέταλλο θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον πρόεδρο μας και χρηματοδότη μας τον κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, το σταφ και όλη την ομάδα. Αυτό που κάναμε είναι πολύ μεγάλο αλλά είναι δύσκολο να το πανηγυρίσουμε γιατί είμαστε κουρασμένοι. Είμαι περήφανος που είμαι λίντερ αυτής της ομάδας”.

Για το παιχνίδι: “Τεχνικά είναι πολλά από το παιχνίδι που μπορούμε να συζητήσουμε. Ο αντίπαλος είχε μεγάλη ευστοχία. Εμείς βρήκαμε γκολ στο τρέξιμο. Ο ΠΑΟΚ είχε ισχυρό θέλω, όπως και εμείς γιατί θα κατακτούσαμε ένα τρεμπλ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.