Τόκιο 2020: Η Κίνα με περισσότερους από 400 αθλητές 

Εντυπωσιακή από πλευράς αριθμού συμμετεχόντων, θα είναι η Ολυμπιακή ομάδα της Κίνας, που θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (23/7-8/8).

Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της αχανούς χώρας, οι Κινέζοι αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, αναμένεται να υπερβαίνουν τους 400, παρά την πανδημία του κορωνοϊού.

Η Κίνα έχει ήδη εξασφαλίσει 318 θέσεις σε 224 αγωνίσματα 30 αθλημάτων, όπως ανέφερε σχετικά, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων «Xinhua».

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο (2016), η Κίνα εκπροσωπήθηκε από 416 αθλητές και αθλήτριες σε 26 αθλήματα και 210 αγωνίσματα, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την χώρα και είναι η μεγαλύτερη αποστολή που έχει καταγραφεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες από μη «οικοδέσποινα» της κορυφαίας διοργάνωσης.

Οι Κινέζοι αθλητές και αθλήτριες, θεωρούνται επικρατέστεροι για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου σε αρκετά αθλήματα, όπως οι καταδύσεις, το πινγκ-πονγκ, η σκοποβολή, η ενόργανη γυμναστική και η άρση βαρών, ενώ αναμένονται αρκετά μετάλλια στο μπάντμιντον, στο ταεκβοντό, στην ιστιοπλοΐα, στην κωπηλασία, στο καράτε, στην πυγμαχία γυναικών, στο βόλεϊ γυναικών και στην κολύμβηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.