ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 36-27: Πρώτο βήμα τίτλου για την «Ένωση» (hls)

Με το ένα χέρι στο τρόπαιο βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 36-27 του ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους τελικό για την Handball Premier και χρειάζεται άλλη μια νίκη ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να ισοφαρίσει για να μείνει "ζωντανός"

Η ΑΕΚ, πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι και το κράτησε μέχρι το τέλος, φτάνοντας εν τέλει σε μια νίκη που την βάζει στη θέση του οδηγού για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ των πολλών προβλημάτων, πάλεψε αρκετά μέσα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό φεύγοντας ηττημένος από την Αθήνα.

Οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν το πρώτο γκολ του αγώνα και πήραν το προβάδισμα. Ωστόσο, από εκεί και πέρα ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ καθώς η ΑΕΚ γρήγορα γρήγορα πέρασε μπροστά με 3-1. Ακολούθως, με τον γρήγορο ρυθμό που επικρατούσε στον αγώνα, “τα γκολ έπεφταν βροχή” και το σκορ έφτασε 6-4 σε λίγα λεπτά.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ ανέβασε την επιθετικότητα της και με συνεχόμενες καλές άμυνες πήρε μεγάλο προβάδισμα. Μάλιστα, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 19-12, έχοντας βάλει τις βάσεις για τη κατάκτηση της νίκης.

Όπως και στο πρώτο, έτσι και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε καλύτερος. Με ένα σερί 5-1, έφτασε το σκορ στο 22-17 και προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο, και πάλι η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ΑΕΚ ανέβασε και πάλι ρυθμό, και μέσα σε λίγα λεπτά πήρε διψήφια διαφορά για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (29-19) με ένα σερί που έφτασε μέχρι το 7-2. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το φινάλε του αγώνα, η ΑΕΚ έκανε “συντήρηση” δυνάμεων και έχοντας το έλεγχο δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει.

Τελικό σκορ του αγώνα, ήταν το 36-27 με την Ένωση να κάνει το 1-0 στους τελικούς και να χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα Ελλάδας. Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένη για τη Τρίτη (6/7) στη Πυλαία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.