Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου για τη ληστεία «καρμπόν»


Για την επίθεση «καρμπόν» που δέχθηκαν ο ίδιος και η σύζυγός του πριν από τρία χρόνια μίλησε το πρωί της Δευτέρας (07/06) ο εκπαιδευτής πιλότων, από τον οποίο πήρε το δίπλωμα χειριστή αεροσκαφών ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου, ανέφερε ότι «μοιάζει φοβερά ο αρχηγός και στις δύο περιπτώσεις και επειδή δεν αναγνωρίστηκε από φωτογραφίες από τράπεζα δεδομένων της Ασφάλειας ούτε από εμένα ούτε από τον Μπάμπη, έχει αποθρασυνθεί».

«Έχουν αποθρασυνθεί, σε εμένα ήρθαν στις δέκα και τέταρτο, καλοκαίρι, Ιούλιο μήνα. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Είναι βάναυσοι και χρησιμοποιούν τα χέρια τους κατά των γυναικών, που τις θεωρούν πιο αδύναμες. Είναι και βάναυσοι και μισογύνηδες. Ελπίζω η Αστυνομία να βρει άκρη σε αυτήν την ιστορία και αν υπάρχει κάτι κοινό με την υπόθεση της άτυχης Καρολάιν, να βοηθήσω κι εγώ», τόνισε ο εκπαιδευτής πιλότων.

Όπως πρόσθεσε, «ο Μπάμπης το ήξερε το περιστατικό, όταν άκουσε και τα δικά του χαρακτηριστικά μιλήσαμε ξανά μαζί του, συμφωνήσαμε ότι ο αρχηγός ταιριάζει και το ανέφερα και στην Ασφάλεια. Είδα το πρόσωπό του. Εάν υπάρχει φωτογραφία θα τον αναγνωρίσω. Δυστυχώς, δεν υπήρχε η φωτογραφία του, που σημαίνει ότι ίσως δεν είναι σεσημασμένος ακόμα. Μας έδειξαν 250 φωτογραφίες».

«Εμείς είχαμε ανοιχτή μια μπαλκονόπορτα και βλέπαμε τηλεόραση. Μετά από λίγο θα κλείναμε τα ρολά και θα βάζαμε συναγερμό. Κατασκόπευαν και ήξεραν τι γίνεται. Πριν με δέσουν τους επιτέθηκα και κάποια στιγμή ήρθε ο αρχηγός από πίσω, με χτύπησε στο κεφάλι, έχασα τις αισθήσεις μου και ξύπνησε δεμένος χειροπόδαρα στον καναπέ. Ακριβώς αυτό έγινε και με τον Μπάμπη. Μόνο που ο Μπάμπης δεν μπορούσε να αντιδράσει με ένα περίστροφο στο κεφάλι. Στη δική μας περίπτωση είχαν ρόπαλα, αλλά δυστυχώς και εγώ ήμουν με γυμνά χέρια», ανέφερε.

«Μιλούσαν αλβανικά, διότι αναγνώρισα μια δύο λέξεις, επειδή έκανα δρομολόγια με το ελικόπτερο στα Τίρανα. Αυτό συνέβη όταν τους πήρε τηλέφωνο ο τσιλιαδόρος, μάλλον τους είπε να κάνουν γρήγορα γιατί ο δρόμος είναι πολυσύχναστος», κατέληξε.

Πηγή: News.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.