Ολυμπιακός: Κατέκτησε το 19ο νταμπλ και το 22ο Κύπελλο της ιστορίας του (pics/vid)

Μετά τις γυναίκες και οι άνδρες του Ολυμπιακού κατάφεραν, πολύ εύκολα, να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος, στον πρώτο στην ιστορία, τελικό ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την ΑΕΚ.

Μπορεί να ήταν ένας ιστορικός τελικός, καθώς ήταν ο πρώτος μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ και ο πρώτος στην ιστορία της Ένωσης, οι ερυθρόλευκοι όμως ήταν καταιγιστικοί κατακτώντας το 22ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του με 20 – 4.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν έχει διάθεση για… παιχνίδια και έφτασε να προηγείται με 7-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου.
Στο δεύερο μέρος οι παίκτες του Βλάχου έριξαν τον ρυθμό τους και η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει το πρώτο της γκολ τελειώνοντας στο τέλος του ημιχρόνου με τους Πρωταθλητές να είναι μπροστά με 9-1. Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός πάτησε και πάλι γκάζι με Γενηδουνιά και Σκουμπάκη να κάνουν… κόντρες στο σκοράρισμα ανέβασαν το σκορ στο 14-3.

Στην 4η περίοδο ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε το πόδι του από το γκάζι χτίζοντας τη μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία των τελικών με το +16 που πέτυχε. Από την πλευρά της η ΑΕΚ, μπορεί να γνώρισε τη βαριά ήττα, αλλά θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένη καθώς στην πρώτη της σεζόν στην Α1 κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γενηδουνιάς σκόραρε 7 γκολ κι έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε τελικό, ενώ από κοντά και ο Σκουμπάκης που σκόραρε 5 τέρματα.

Οκτάλεπτα: 7-0, 2-1, 4-2, 7-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Σκουμπάκης 5, Γενηδουνιάς 7, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ιρβινγκ 1, Γαλανόπουλος, Μαθιόπουλος, Σύρμας

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς 1, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 2, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος

Διαιτητές: Μπιράκης, Μπουδραμής

Δείτε πώς οι ευρθόλευκοι κατέκτησαν το 22ο Κύπελλο της ιστορίας τους

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου μετά το τέλος του αγώνα


Η δήλωση του Δάνδολου, προνητή της ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.