Η ΗΟΟΡ στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ έχοντας την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο.

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ έχοντας την ευκαιρία να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο.

Μία επίσκεψη που συνδυάστηκε και με φιλικά παιχνίδια που έδωσαν τέσσερα από τα τμήματα της ΗΟΟΡ (ΠΡΟΜΙΝΙ, ΠΑΙΔΙΚΟ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ 1 και ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2) με τα αντίστοιχα της ΧΑΝΘ δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές τους να βγάλουνε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους εικόνα και πρόοδό τους.

Ο ιθύνων νους της ΗΟΟΡ, Γιώργος Μασλαρινός, μαζί με τα τέσσερα τμήματα της σχολής (προπονητές και παίκτες) ξεναγήθηκαν από τον Γιωργή Μπουσβάρο στο Μουσείο του Μπάσκετ και υποσχέθηκε να συμβάλει στον εμπλουτισμό της Έκθεσης προσφέροντας την φανέλα του με το Μαρούσι που φορούσε στον νικηφόρο τελικό της Βαρσοβίας του Saporta Cup κόντρα στην γαλλική Σαλόν στις 17 Απριλίου του 2001.

«Η προσπάθεια που γίνεται στην ΧΑΝΘ με το Μουσείο του Μπάσκετ είναι άξια συγχαρητηρίων αφού δίνει την δυνατότητα στους νέους να μαθαίνουνε για το παρελθόν του μπάσκετ. Για το πώς γεννήθηκε και τις χαρές που μας έχει προσφέρει αποτελώντας μία φλόγα για τα μικρά παιδιά να ασχοληθούνε με αυτό», υποστήριξε ο Γιώργος Μασλαρινός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.