Ενίσχυσαν το «Χαμόγελο», τίμησαν Γιαννάκη

Μεγάλες πιένες γνώρισε το Σάββατο το κλειστό γυμναστήριο της Tρίπολης, όπου διεξήχθη το πρώτο All Star Game Πελοποννήσου.

Μεγάλες πιένες γνώρισε το Σάββατο το κλειστό γυμναστήριο της Tρίπολης, όπου διεξήχθη το πρώτο All Star Game Πελοποννήσου. Το γήπεδο γέμισε για να παρακολουθήσει την ομάδα των «white stars» να επικρατεί των «blue stars» και παράλληλα να ενισχύσει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η αναμέτρηση διοργανώθηκε από τον Δήμο της πόλης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και την Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με έναν ιερό στόχο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» που περνά δύσκολες ώρες λόγω οικονομικής δυσπραγίας θα λάβει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην εν λόγω μη κυβερνητική οργάνωση που έχει βοηθήσει πολλά παιδιά στην Ελλάδα. Τιμώμενο πρόσωπο της ημέρας ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος βραβεύθηκε από τον Δήμαρχο της πόλης.

Παίκτες με καταγωγή από την Πελοπόννησο παρευρέθησαν και δημιούργησαν τις δύο ομάδες, ενώ πέραν της αναμέτρησης διεξήχθησαν και διαγωνισμοί καρφωμάτων -όπου νικητής ήταν ο ο Μύρων Παπαδάκης του Αρκαδικού- και τριπόντων, όπου κέρδισε ο Άγγελος Τσάμης του Κολοσσού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.