Καζλάουσκας: «Μπορεί η Ελλάδα»

Πεπεισμένος πως η Εθνική Ελλάδος μπορεί να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λιθουανίας, εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Πεπεισμένος πως η Εθνική Ελλάδος μπορεί να κατακτήσει ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λιθουανίας, εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας. Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής τόνισε πως υπάρχουν περίπου εννέα ομάδες, που θα «μονομαχήσουν» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ αναφέρθηκε και στον Ηλία Ζούρο.

Ο Καζλάουσκας τόνισε στην εφημερίδα της Lietuvos Rytas: «Η Ελλάδα έχει πολύ δυνατή ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχουν 8-9 ομάδες στην Ευρώπη που είναι ικανές να κατακτήσουν μετάλλιο. Ο Ζούρος μπορεί να πετύχει, γιατί όχι»;

Και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες. Μόνο στον όμιλο της Λιθουανίας υπάρχουν πέντε ισχυρές ομάδες, η Τουρκία, η Ισπανία, η Μεγάλη Βρετανία και η Πολωνία, ενώ προσθέστε σε αυτές τη Ρωσία που θα έχει τον Κιριλένκο, την Ελλάδα, τη Σλοβενία, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Το Ευρωμπάσκετ αυτό θα είναι απρόβλεπτο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.