Χάρης Μαριόλης: “Ανοίξαμε τον δρόμο και για άλλα αθλήματα”

Το "Ακρόπολις" ξεκινά στις 16 Ιουνίου και θα κρατήσει ως τις 19 Ιουνίου με είσοδο ελεύθερη στο κοινό. Και τις τρεις ημέρες οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 5.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ..

Αύριο, 16 Ιουνίου, ανοίγει η αυλαία του Κυπέλλου Πυγμαχίας “Ακρόπολις” στον Ιστορικό χώρο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου.

Μία αξιέπαινη πρωτοβουλία που από απλή ιδέα, έγινε πράξη που όπως λέει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, ανοίγει τον δρόμο και σε άλλα αθλήματα ώστε να φιλοξενηθούν στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Ο κύριος Μαριόλης μίλησε στο Novasports για την ιδέα αυτή καθώς και για το αν θα ήθελε να γίνει θεσμός η διεξαγωγή του αγώνα στον συγκεκριμένο χώρο.

Πώς σας ήρθε η ιδέα για τη διεξαγωγή του Ακρόπολις στον ιστορικό χώρο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου;

“Έχω κάνει και ο ίδιος πρωταθλητισμό και το όνειρο κάθε αθλητή ήταν πάντοτε να αγωνιστεί στο πιο δοξασμένο στάδιο της Ελλάδος! Επιπλέον στο Καλλιμάρμαρο διεξήχθη τελευταία φορά το Κύπελλο Ακρόπολης το 1975 έκτοτε αθλητικό γεγονός δεν μπήκε ποτέ στο Στάδιο και χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε μεγάλη γραφειοκρατία και πολλά εμπόδια για να κάνουμε το ανέφικτο εφικτό!”

Θα θέλετε να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο το Ακρόπολις να συνδυάζεται με το Παναθηναϊκό στάδιο;

“Θα ήταν μεγάλη μας τιμή και αυτό θα ήθελε και ο μεγάλος Εθνικός Ευεργέτης Ευάγγελος Ζάππας να γίνει θεσμός το Ακρόπολης στο Καλλιμάρμαρο , να προάγονται τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και να δοξάζονται οι πρωταθλητές μας όπως αρμόζει στους αρίστους παράλληλα όμως ανοίξαμε το δρόμο και σε άλλα αθλήματα που μπορούν πλέον να διεκδικήσουν το Στάδιο”.

Θυμίζουμε πως το “Ακρόπολις” ξεκινά στις 16 Ιουνίου και θα κρατήσει ως τις 19 Ιουνίου με είσοδο ελεύθερη στο κοινό. Και τις τρεις ημέρες οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 5.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.