«The Handmaid’s Tale III»: Ο τρίτος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο αποκλειστικά στη Nova!

Με το σύνθημα «Ξύπνα Αμερική» κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της βραβευμένης με πολυάριθμα Emmy και Χρυσές Σφαίρες σειράς, «The Handmaid’s Tale», την Πέμπτη 6 Ιουνίου, και κάθε Πέμπτη, στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD!.

Με το σύνθημα «Ξύπνα Αμερική» κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος τρίτος κύκλος της βραβευμένης με πολυάριθμα Emmy και Χρυσές Σφαίρες σειράς, «The Handmaid’s Tale», την Πέμπτη 6 Ιουνίου, και κάθε Πέμπτη, στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD!. 

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου θα προβληθούν τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ κάθε επόμενη Πέμπτη θα προβάλλεται από ένα μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος των συνολικά 13 επεισοδίων.

Το «The Handmaid’s Tale», που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Margaret Atwood, έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές, τόσο για τη σκηνοθεσία και την ποιότητα της παραγωγής της, όσο και για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών: Elisabeth Moss (βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου Ρόλου), Yvonne Strahovski (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου), Joseph Fiennes, Madeline Brewer και Ann Dowd (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου). 

Στον γεμάτο ένταση τρίτο κύκλο παρακολουθούμε την June (Elisabeth Moss) να γυρνά πίσω στο Γκιλεάδ για να βοηθήσει στο επαναστατικό κίνημα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει την κόρη της Hannah από το να μεγαλώσει σε ένα σαδιστικό απολυταρχικό καθεστώς. Ο τρίτος κύκλος εστιάζει περισσότερο στις συναισθηματικές διακυμάνσεις όσων εμπλέκονται στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των επαναστατών κατά του καθεστώτος. Θα καταφέρουν να αντισταθούν ή τελικά η June και οι σύμμαχοι της θα καταλήξουν στο Τοίχος κατηγορούμενοι για αίρεση;

Ο 3ος κύκλος της σειράς έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τον απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Παράλληλα, ο 1ος και ο 2ος κύκλος της σειράς βρίσκονται ήδη από τον Μάιο και για όλο το καλοκαίρι στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουν ή απλά θα ήθελαν να φρεσκάρουν την μνήμη τους απολαμβάνοντας τους ξάνα πριν την έναρξη του 3ου κύκλου. 

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: 
www.novaguide.gr/TVGuide 

•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata 

•Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis 

•Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.