The Loudest Voice: Η νέα συναρπαστική σειρά με τους Russell Crowe και Naomi Watts έρχεται αποκλειστικά στη Novα

Παράλληλα με την Αμερική και με διπλό επεισόδιο.Η νέα συναρπαστική δραματική σειρά, «The Loudest...

Παράλληλα με την Αμερική και με διπλό επεισόδιο.

Η νέα συναρπαστική δραματική σειρά, «The Loudest Voice», με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Όσκαρ Russell Crowe και την δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Naomi Watts, κάνει πρεμιέρα παράλληλα με την Αμερική, με διπλό επεισόδιο, την Τρίτη 9 Ιουλίου και κάθε Τρίτη, στις 22:00, αποκλειστικά στο Novacinema4HD.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «The Loudest Voice in the Room», του Gabriel Sherman, και πραγματεύεται τη ζωή του διαβόητου τηλεοπτικού παραγωγού και ιδρυτή του Fox News, Roger Ailes, που κατά πολλούς διαμόρφωνε παρασκηνιακά τη στρατηγική του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Η καριέρα του Roger Ailes έληξε λόγω σεξουαλικών σκανδάλων.

Το «The Loudest Voice» επικεντρώνεται στα τελευταία δέκα χρόνια της καριέρας του ισχυρού άνδρα, αλλά με αρκετά flashbacks, συνθέτοντας με αυτό τον τρόπο το ψυχολογικού προφίλ ενός συγκεντρωτικού, σκληρού και διαπλεκόμενου χαρακτήρα. Ο πρωταγωνιστής Russell Crowe, πλαισιώνεται από ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, όπως η Naomi Watts, η Sienna Miller και ο Seth MacFarlane. Το σενάριο είναι του ίδιου του συγγραφέα, Gabriel Sherman, σε συνεργασία με τον Tom McCarthy, σκηνοθέτη και σεναριογράφο του «Spotlight».


Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

ΔΤ

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.