Το 2 στα 2 ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το 2 στα 2 κατάφερε ο Ολυμπιακός για τους ομίλους του LEN Champions League.

Το 2 στα 2 κατάφερε ο Ολυμπιακός για τους ομίλους του LEN Champions League. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου επικράτησαν 10-8 της Σίντεζ Καζάν σ’ ένα παιχνίδι που έγινε στο Πέτρος Καπαγέρωφ και μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού, που στήριξαν και πάλι την ομάδα των τίτλων. 
Στο 1ο δεκάλεπτο η άμυνα του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, ευτυχώς όμως για την ομάδα του Βλάχου, η επίθεση ήταν παρούσα με αποτέλεσμα να πετύχει περισσότερα από εκείνα που δέχτηκε να κλείσει το 8λεπτο με 5-4. 
Στην 2η περίοδο οι παίκτες του Ολυμπιακού έκλεισαν τους χώρους έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, όμως σπατάλησαν ενέργεια, κάτι που τους φρέναρε από το να χτίσουν διαφορά. Όμως και πάλι ήταν μπροστά στο σκορ 3-2 και συνολικά 8-6. Αυτή η διαφορά των δύο τερμάτων κρατήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, αφού στην 3η περίοδο οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-1, αλλά στην 4η δέχτηκαν ένα γκολ χωρίς να σκοράρουν με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 10-8. 
Τρία γκολ πέτυχε ο Γενηδουνιάς και δύο ο Αργυρόπουλος για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, οι οποίοι την 3η αγωνιστική (29/10) θα υποδεχτούν την Γιαντράν Καρίν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.