Στον ΠΑΟΚ η Εντίνα Γκανγκλ

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση από τη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Εντίνα Γκανγκλ.

Η 33χρονη τερματοφύλακας υπήρξε για μεγάλο διάστημα βασικό στέλεχος της εθνικής Ουγγαρίας, με την οποία συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο (ήταν τέταρτη σε Λονδίνο και Ρίο). Εχει αναδειχθεί επίσης πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2016 (έχει και τρία χάλκινα από ηπειρωτικά πρωταθλήματα), ενώ πέρυσι έφτασε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της ως τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Σε συλλογικό επίπεδο, η Γκανγκλ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της στην Ουίπεστ, ενώ την περίοδο 2021-22 αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη Γλυφάδα, με την οποία έφτασε ως τους τελικούς πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, η έμπειρη γκολκίπερ δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον υπεύθυνο του τμήματος υδατοσφαίρισης, κ. Γιώργο Νικολαΐδη. Θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο κολυμβητήριο και να μας υποστηρίξει θερμά στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24. Για εμένα αποτελεί μία πρόκληση να στηρίξω τις συμπαίκτριες καθώς και την προπονήτρια, Χρύσα Χατζέλλη. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΑΝΟΓ για τα πολύ ωραία χρόνια που πέρασα στην ομάδα της Γλυφάδας, και θέλω επίσης να τους ευχηθώ καλή επιτυχία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.