Βλάχος: “Κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό, η πρόκριση δεν είναι στα χέρια μας”

Ο Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού με 10-8 από τη Φερεντσβάρος, αλλά και το "εισιτήριο" που διεκδικούν οι "ερυθρόλευκοι" για το Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος, ύστερα από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” αναφέρθηκε στα λάθη των Ούγγρων, τα οποία δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του, αλλά και τα “δώρα” που έκανε η ομάδα του Πειραιά στη Φερεντσβάρος.

“Αρχικά ήταν μια κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και ένα αποτέλεσμα. Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μας, αλλά στα αποτελέσματα της Φερεντσβάρος. Είναι πιθανό να μην πάμε στο Final-8, αυτό το σενάριο στην αρχή της χρονιά φάνταζε μακρινό. Χρειαζόμασταν αποφασιστικότητα, τα παιδιά είχαν τη θέληση. Θέλαμε και κάποια εύκολα γκολ, τα οποία δεν είχαμε. Στην άμυνα μέχρι τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου είχαμε καλή εικόνα. Στο τρίτο οκτάλπετο αφήσαμε ένα παίκτη να βάλει δύο εύκολα γκολ και στη συνέχεια κυνηγούσαμε την ισοπαλία. Φυσικά δεν ήταν το αποτέλεσμα που θα θέλαμε. Οι αποβολές ήταν υπέρ μας και δεν το εκμεταλλευτήκαμε κάναμε και δύο γκολ “δώρο”. Εμείς ματώναμε για να βάλουμε γκολ, ενώ η Φερεντσβάρος πετύχαινε εύκολα”, δήλωσε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας.

Δείτε τις δηλώσεις του:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.