Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος 8-10: Πάλεψε αλλά “λύγισε” απέναντι στους Ούγγρους (hls)

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στη Φερεντσβάρος, αλλά η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 10-8 από του Ούγγρους.

Ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Φιλίποβιτς προσπάθησε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δε κατάφερε να νικήσει τους Ούγγρους. Η Φερεντβάρος διατηρεί το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final-8, παραμένουν ζωντανοί οι “ερυθρόλευκοι”.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο. Ο Ολυμπιακός και η Φερεντσαβάρος εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω και πέτυχαν από ένα γκολ (1-1). Οι “ερυθρόλευκοι” στη δεύτερη περιόδο με γκολ του Γκίλλα πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (2-1),οι Ούγγροι με δύο συνεχόμενα γκολ των Βάργκα και Ούμποβιτς πήραν τη σκυτάλη, αλλά ο Γενηδουνιάς ισοφάρισε για το 3-3.

Ο Δερβίσης στο δεύτερο οκτάλεπτο με τρίτη αποβολή αποχώρησε από την πισίνα και έμεινε εκτός από την υπόλοιπη αναμέτρηση. Το ρυθμό της ανέβασε στο τρίτο οκτάλεπτο η Φερεντσεβάρος έκανε επίδειξη δύναμης και κατάφερε να φτάσει τη διαφορά στο +3 (6-9).

Η ομάδα του Βλάχου αντέδρασε στο σερί των Ούγγρων με τον Κολόμβο και τον Φιλίποβιτς (8-9) έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όμως ο Βάμος υπέγραψε τη νίκη της Φερεντσβάρος στον Πειραιά με 10-8.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τα 10 γκολ με έξι διαφορετικούς σκόρερ., ενώ ο Ολυμπιακός σκόραρε 8 με πέντε πολίστες και κορυφαίο τον Φιλίποβιτς που πέτυχε 3.

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 8-10

Τα οκτάλπετα:1-1, 3-3, 2-5, 2-1

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Φερεντσβάρος: Ζάκονι, Γκαμπόρ, Μόλναρ 2, Μερκούλοβ, Βάμος 1, Ούμποβιτς 1, Φέκετε, Βικβάρι 3, Νέμετ 1, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.