Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 22-9: Συντριβή και αποκλεισμός για τους “ερυθρόλευκους” (hls)

Η Μπαρτσελονέτα επικράτησε με 22-9 επί του Ολυμπιακού και στον ημιτελικό της Παρασκευής (4/6) θα αντιμετωπίσει Προ Ρέκο, στο πλαίσιο του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός είχε κακή εικόνα στο πρώτο οκτάλεπτο, αντίθετα η Μπαρτσελονέτα βρήκε γρήγορα το ρυθμό της και έφτασε το 6-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά προβλήματα και έτσι δέχθηκαν 3 γκολ σε 1:30 λεπτό.

Στο επόμενο οκτάλεπτο το επιτελείο του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στο σκορ σε 8-2, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και “έπιασαν” το 13-2!

Οι Ισπανοί εκμεταλλέυτηκαν σωστά το πλεονέκτημα με τον παίκτη παραπάνω, αντίθετα οι Έλληνες πρωταθλητές συνέχισαν να έχουν κακη αμυντική λειτουργία αλλά και, μικρή επιθετική συγκομιδή.

Η Μπαρτσελονέτα ανέβαζε συνεχώς τη διαφορά του σκορ και τελικά πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στους “4” του LEN Champions League θα κοντραριστεί με την Προ Ρέκο, η οποία κέρδισε πριν από λίγες ώρες με 16-9 το Ανόβερο.

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 13-2, 19-5 και 22-9.

Διαιτητές: Μαργκέτα (Σλοβενία), Πουτνίκοβιτς (Σερβία)

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελονέτα (Τσους Μαρτίν): Λόπεθ, Φαμέρα, Γρανάδος 4, Μουναρίθ 1, Μποντεγκά 3, Λαρούμπε 1, Αλεξιτς 4, Φερνάντεζ 2, Ντε Τόρο 2, Περόνε 1, Μάγιαρακ 4, Μπούστος, Κοϊμπρα

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης, Χρυσοσπάθης, Ιρβινγκ, Γαλανόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.