Ολυμπιακός-Γλυφάδα 14-9: Πρωταθλητής για ένατη διαδοχική χρονιά και τρεμπλούχος! (hls)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-9 της Γλυφάδας και έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών για τα πλέι-οφ της Α1 πόλο γυναικών. Η "ερυθρόλευκη" ομάδα πανηγύρισε το 9ο διαδοχικό πρωτάθλημα, αλλά και το τρεμπλ.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε και το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2021-22. Η “ερυθρόλευκη” ομάδα επιβλήθηκε με 14-9 της Γλυφάδας και με 3-0 στους τελικούς των πλέι-οφ πανηγύρισε τον 9ο διαδοχικό τίτλο για την Α1 πόλο γυναικών.

Η χρονιά για την ομάδα του Αλεξάντερ Τσίριτς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει ήδη την κατάκτηση της Ευρωλίγκας για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο σύλλογος από τον Πειραιά έκανε το back to back και στο τρεμπλ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο “Πέτρος Καπαγέρωφ” τη Γλυφάδα με τα κορίτσια του Τσίριτς να μπαίνουν με το πόδι στο… γκάζι. Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε την “ερυθρόλευκη” ομάδα στο +2 (4-2) από τις φιλοξενούμενες, ενώ παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο με τον Ολυμπιακό να κλείνει την περίοδο στο +4 (8-4).

Η Γλυφάδα προσπάθησε να ρίξει τη διαφορά στο τρίτο οκτάλεπτο, όμως ο Ολυμπιακός κράτησε σε απόσταση ασφαλείας τη διαφορά (13-9). Στο τελευταίο μέρος του αγώνα κυρίαρχο ρόλο είχαν οι άμυνες με τις γηπεδούχες να διαμορφώνουν το τελικό 14-9 με γκολ της Ξενάκης.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-2, 5-5, 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάντερ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου Χρ., Πλευρίτου Ελ., Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μαργ. 4, Χαλδαίου, Πλευρίτου Β. 1, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Τορνάρου

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  (Θόδωρος Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Νίνου Παν., Γκίλλα Αγγ.,  Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρ. 3, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου

Διαιτητές: Ηλίας Δαμιανάκης, Γρηγόρης Σπανούδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.