Ελλάδα-Ολλανδία 7-12: “Έσβησε” το όνειρο των ημιτελικών (hls)

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ολλανδία με 12-7 και για πέμπτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διεκδικήσει μια θέση από την πέμπτη έως την όγδοη θέση.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ολλανδία, η “γαλανόλευκη” ομάδα έχασε με 12-7 στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το οποίο διεξάγεται στην Βουδαπέστη. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ομοσπονδιακό συγκρότημα δε ξεπερνάει το εμπόδιο του προημιτελικού. Μάλιστα αναμένεται να τερματίσει σε μία θέση ανάμεσα στην πέμπτη και την όγδοη της τελικής κατάταξης. Στο επόμενο παιχνίδι η ελληνική ομάδα θα αναμετρηθεί την Πέμπτη (30/06, 20:30) με αντιπαλο τον ηττημένο της αναμέτρησης από το Ουγγαρία-Αυστραλία.

Η ομάδα της Αλεξία Καμμένου δε μπόρεσε να βρεί λύσεις προκειμένου να “ξεκλειδώσει” την άμυνα των “οράνιε”. Σε συνδιασμό με την απουσία της Ελευθερίας Πλευρίτου, η οποία αποχώρησε νωρίς στο πρώτο οκτάλεπτο λόγω της διπλής ποινής η ελληνική ομάδα αποδιοργανώθηκε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η 25χρονη αθλήτρια επέστρεψε πέτυχε δύο γκολ, όμως η Ολλανδία με τρία συνεχόμενα έφτασε τη διαφορά στο +3 (3-6). Στο τρίτο η Ελλάδα είχε το αριθητικό πλεονέκτημα, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά την κατάσταση και τελικά οι “τουλίπες” παρέμειναν σταθερά μπροστά στο σκορ και στο +3 (9-6). Το παιχνίδι τελικά κρίθηκε στη ψυχολογία της Ολλανδίας, η οποία πέρασε και στα ημιτελικά του Παγσκοσμίου Πρωταθλήματος και θα διεκδικήσει μια θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες.

Ελλάδα-Ολλανδία: 7-12

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 3-3, 1-3

Διαιτητές: Γκόμεθ (Ισπανία), Μαργκέτα (Σλοβενία)

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη, Νίνου, Πάτρα 2, Σιούτη 1, Β. Πλευρίτου 1, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ευάγγελος Δουδέσης): Ααρτς, Βόλφες, Σλίκινγκ 1, Φαν ντερ Σλουτ 1, Μουλχάουτσεν 4, Φαν ντε Κράατς, Ρόγκε 2, Σέβενιχ 2, Γιούστρα 1, Κούλχαας, Σάαπ 1, Τεν Μπρουκ, Μπούις.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.