Φουντούλης: “Η Εθνική μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο”

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Εθνική ομάδα πόλο, αλλά και για τους αντιπάλους που έχει το ομοσπονδιακό συγκρότημα στο Τόκιο.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Γιάννης Φουντούλης αναφέρθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Επιπλέον σχολίασε τις υπόλοιπες ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Ελλάδα και παρ’ όλο που επιθυμεί ένα ολυμπιακό μετάλλιο η Εθνική δεν είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Αυτή θα είναι η τρίτη μου παρουσία σε Ολυμπιακούς αγώνες και είναι πραγματικά μια πολύ σπουδαία στιγμή στην καριέρα μου. Επιτεύχθηκε μια πρόκριση κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και η ελληνική υδατοσφαίριση θα είναι και πάλι παρούσα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή. Σίγουρα λόγω συνθηκών, η διοργάνωση θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες, αλλά ανυπομονώ να βρεθώ εκεί και να ξεκινήσουν οι αγώνες.

Το όνειρο μου είναι να κατακτήσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Δεν γνωρίζω αν θα έχω ξανά την δυνατότητα και λόγω ηλικίας να αγωνιστώ στους επομένους Ολυμπιακούς αγώνες, οπότε βλέπω αυτή τη διοργάνωση σαν τη μοναδική μου ευκαιρία να τα καταφέρω. Σίγουρα δεν είμαστε από τα φαβορί για ένα μετάλλιο. Είναι πολύ δύσκολο, αφού ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος με 8-9 ομάδες να βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όμως αυτή η ομάδα, έχει δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» οποιοδήποτε αντίπαλο και νιώθω ότι μπορεί να τα καταφέρει και στο Τόκιο.

Είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιάσουμε μια ομάδα που θα παίξει με πολύ πάθος και θα παλέψει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στόχος είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να φτάσουμε την χώρα μας όσο πιο ψηλά γίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας