Πόλο: Οριστικά 3ος ο Υδραϊκός

Την καλύτερη θέση της ιστορίας του κατέκτησε μετά και το ματς της 21ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Υδραϊκός.

Ο Υδραϊκός έμεινε όρθιος, πήρε τη χρυσή ισοπαλία (10-10) από τον γηπεδούχο Απόλλωνα Σμύρνης, παρέμεινε αήττητος μετά την επανέναρξη (με 3 νίκες και 1 ισοπαλία) και κλείδωσε οριστικά την 3η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 Ανδρών.

Στο μεταξύ, ο αγώνας ΝΟ Χίου – Παναθηναϊκός που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο (4/7) στις 17:00 στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, δεν έγινε, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μετά την παρέλευση των 20 λεπτών, από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, το φύλλο αγώνα έκλεισε.

Έτσι, σύμφωνα με την ανανεωμένη προκήρυξη, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του ΝΟ Χίου με 5-0 (α.α.), ενώ ο Παναθηναϊκός μηδενίζεται και του αφαιρείται ένας (-1) βαθμός.

Αναφορικά στον Υδραϊκό, οι νησιώτες ολοκλήρωσαν τους αγώνες του, αφού έχουν δώσει και το ματς της 22ης αγωνιστικής (9-6 τον ΝΟ Χίου) και τερματίζουν με 51 βαθμούς, δηλαδή 4 περισσότερους από τον… διώκτη τους Απόλλωνα, ο οποίος έχει πλέον 47 και θα παίξει την Τετάρτη (8/7) με τον ΝΟ Βουλιαγμένης για την 22η και τελευταία αγωνιστική.

Ό,τι κι αν γίνει σ’ αυτό το ματς, όμως, η “ελαφρά ταξιαρχία” δεν μπορεί να προσπεράσει τον Υδραϊκό (που είναι οριστικά 3ος και ο Απόλλων 4ος).

Ο αγώνας στο Γουδή είχε ανατροπές, ένταση, τρεις αποβολές με αντικατάσταση, δύο με κόκκινη κάρτα και σπουδαίες αποκρούσεις από τους δύο γκολκίπερ, με αποκορύφωμα την επέμβαση του Γαλανίδη σε εκτέλεση πέναλτι του Κοκκινάκη στα 2:15 πριν από το τέλος και με το σκορ στο 10-10.

Αλλά αυτό δεν μπόρεσε να δώσει φτερά στον Απόλλωνα για την πλήρη ανατροπή.

Οι Υδραίοι είχαν προηγηθεί 10-6, στο 4.26 πριν από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, ενώ ο Απόλλων είχε ισοφαρίσει σε 10-10, στο 3:03 πριν από τη λήξη του αγώνα, που έμεινε και ως τελικό σκορ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Στο 7.07 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα το Νο 7 του Υδραϊκού Μπλάνης, διότι σε απόφαση των διαιτητών γύρισε και είπε “δεν ντρέπεσαι, δεν ντρέποεσαι” και ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί με αντικατάσταση για διαμαρτυρία. Στο 3.13 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Υδραϊκού Βολτυράκης, για έντονη διαμαρτυρία σε απόφαση των διαιτητών και ενώ νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.