«Έδωσαν την ψυχή τους οι παίκτες»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Σάκης Κεχαγιάς με την προσπάθεια των παικτών του στην ήττα 12-11 από την Ουγγαρία, στην αναμέτρηση της Πάτρας.

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Σάκης Κεχαγιάς με την προσπάθεια των παικτών του στην ήττα 12-11 από την Ουγγαρία, στην αναμέτρηση της Πάτρας. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος και από την προετοιμασία των παικτών του, τις προηγούμενες ημέρες.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας προπονητής τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Αυτή η Εθνική δίνει μάχη με τον εαυτό της. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, παιχνίδι με παιχνίδι. Είχαμε ένα γεμάτο τριήμερο με καλή προετοιμασία. Σήμερα, παίξαμε πολύ καλά και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έδωσαν και τη ψυχή τους. Συνεχίζουμε το δρόμο που έχουμε χαράξει».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φουντούλης υπογράμμισε: «Θέλαμε τη νίκη πολύ και για έναν παραπάνω λόγο. Για όλο αυτό τον κόσμο που ήλθε και αγκάλιασε την προσπάθεια μας. Μπήκαμε δυνατά, αλλά η Ουγγαρία είναι μια ομάδα με φοβερά ατομικά χαρίσματα. Άλλωστε έτσι πέτυχε και αρκετά γκολ απόψε. Όταν δέχεσαι 12 γκολ, έστω και αν εσύ έβαλες 11 απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, τα περιθώρια στενεύουν. Δείξαμε πάντως ότι είμαστε κοντά στις μεγάλες δυνάμεις και αυτό είναι το θετικό».

Τέλος, ο Χριστόδουλος Κολόμβος τόνισε από την πλευρά του: «Αγγίξαμε την επιτυχία. Το θέλαμε πολύ, το ζητούσαμε και γι αυτόν κόσμο που ήταν συγκλονιστικός. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.