Παυλίδης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Απογοητευμένος με την ήττα 10-9 από τη Σαμπαντέλ εμφανίστηκε ο Χάρης Παυλίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στον Πειραιά για το Champions League.

Απογοητευμένος με την ήττα 10-9 από τη Σαμπαντέλ εμφανίστηκε ο Χάρης Παυλίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στον Πειραιά για το Champions League. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορούσε να πάρει τη νίκη, στην αναμέτρηση του Πειραιά, αν είχε αποφύγει τα πολλά προσωπικά λάθη.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας προπονητής τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Έγιναν πολλά προσωπικά λάθη τα οποία και στοίχισαν. Δεν είχαμε ούτε καλό ξεκίνημα ούτε καλό φινάλε. Η ομάδα είχε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά την έχασε. Οι παίκτριες μας έκαναν ένα πολύ καλό 3ο οχτάλεπτο προηγήθηκαν με 2 γκολ αλλά μέσα σε 1,5 δεχτήκαμε δυο προσωπικά γκολ και ισοφαριστήκαμε. Έγιναν πολλά λάθη. Γενικά όμως είδαμε πως οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Δεν μιλάω γενικά για την διαιτησία αλλά θεωρώ ότι δυο επιθέσεις πριν το τέλος έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι και όχι αποβολή (σ.σ το σκορ 9-10). Θεωρώ πως χάσαμε στις λεπτομέρειες και η ομάδα ήταν υποτονική σε πολλά σημεία. Όσο αφορά τον επαναληπτικό είναι ένα άλλο παιχνίδι. Ξέρουμε πως αυτή η ομάδα δεν χάνει στην έδρα της αλλά εάν πιάσουμε πολύ καλή απόδοση μπορούμε να ελπίζουμε. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον αλλά θέλει πολύ δουλειά».

Από την πλευρά της, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου πως έγιναν πολλά λάθη. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι και κοιτάξαμε στα μάτια τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης. Τα λάθη όμως σε τέτοια παιχνίδια κοστίζουν. Πρέπει να προσέχεις τις λεπτομέρειες. Στον αθλητισμό έχουμε δει πως όλα γίνονται και παρότι και μετά τη νίκη της εδώ η Σαμπαντέλ είναι το μεγάλο φαβορί εμείς θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.