Για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σαμπαντέλ (20:30 NS 4).

Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σαμπαντέλ (20:30 NS 4). Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στο κολυμβητήριο του Πειραιά τις πρωταθλήτριες Ευρώπης και θέλουν τη νίκη, ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στη Βαρκελώνη στις 12 Μαρτίου.

Ο Χάρης Παυλίδης τόνισε για την επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων: «Είναι ένα παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας στο Κολυμβητήριο του Πειραιά για να μας ενισχύσει στο δύσκολο έργο μας. Η Σαμπαντέλ εκτός από Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι και η βάση της Εθνικής Ισπανίας που κατέκτησε το καλοκαίρι του 2013 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η ομάδα από την Ισπανία είναι το φαβορί για τη σειρά και για το παιχνίδι αλλά εμείς θα παλέψουμε με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μπορούμε φυσικά να κερδίσουμε αρκεί να είμαστε προσεκτικοί σε όλο τον αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.