Βολτυράκης: “Να μην επηρεαστούν οι παίκτες”

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος μπορεί να κατακτήσει τη νίκη στον πρώτο τελικό του LEN Trophy ανδρών, εξέφρασε ο Μάκης Βολτυράκης.

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος μπορεί να κατακτήσει τη νίκη στον πρώτο τελικό του LEN Trophy ανδρών, εξέφρασε ο Μάκης Βολτυράκης. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης τόνισε πως το βασικό στοιχείο των αθλητών είναι η ανδρεία, ο εγωισμός και το φιλότιμο.

Για την σημερινή αναμέτρηση του Πανιωνίου στο LEN Trophy με τη Σαβόνα:
“Μας βοήθησε πολύ ο Γιάννης Γιαννουρής, καθώς μας έστειλε πολλές κασέτες της Σαβόνα και τον ευχαριστώ πολύ. Σήμερα πρέπει να κερδίσουμε. Αν το καταφέρουμε και πάρουμε διαφορά δύο-τριών γκολ θα έχουμε πλεονέκτημα στη ρεβάνς. Αλλά και μ’ ένα γκολ να κερδίσουμε, έτσι ώστε εκτός έδρας να έχουμε το αβαντάζ της νίκης. Η Σαβόνα θα θορυβηθεί με μια ήττα της καθώς είναι αήττητη στο θεσμό και στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχει χάσει μόνο από τη Ρέκο. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα”.

Για το κλειδί της σημερινής αναμέτρησης:
“Το κλειδί σήμερα είναι να μην επηρεαστούν οι παίκτες από την παρουσία του κόσμου και τον ενθουσιασμό του. Είναι το λεπτό σημείο για να μην χάσουν οι αθλητές το μυαλό τους από αυτό. Το βασικό είναι να μην χαθεί το μυαλό των παικτών και στα τέσσερα οκτάλεπτα. Γιατί μπορεί να παίξεις τριάμισι οκτάλεπτα πολύ καλά και σε δύο, τρία λεπτά να χάσεις το μυαλό σου, να δεχθείς κάποια γκολ που να σου στερήσουν το πλεονέκτημα στη ρεβάνς. Πρέπει να υπάρχει συγκρατημένος ενθουσιασμός και να κάνουν οι παίκτες αυτό που πρέπει. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο”.

Για το πως πρέπει να αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος την Σαβόνα:
“Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό το σκορ στην άμυνα. Αν δεχθούμε πολλά γκολ δεν μας ωφελεί. Στα περισσότερα παιχνίδια που το σκορ έχει πάει ψηλά, έχουμε χάσει. Μάξιμουμ είναι να δεχθούμε 7-8 γκολ. Έξι με εφτά γκολ είναι ο σκοπός μας σήμερα στην άμυνα.
Η Σαβόνα είναι αρκετά σκληρή ομάδα. Πολύ μαχητική και στον σημερινό τελικό θα παιχτεί ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν έχουν περιθώρια ήττας οι ομάδες. Θα παίξει ρόλο η φυσική κατάσταση και η ικανότητα των παικτών στο σκληρό πρέσινγκ. Βασικό στοιχείο των αθλητών είναι η ανδρεία, ο εγωισμός και το φιλότιμο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.