Βλάχος»: «Αφιερωμένη η νίκη στους παίκτες»

Στους παίκτες του αφιέρωσε τη νίκη 9-8 επί της Μπαρτσελονέτα, για το Champoins League, ο Θοδωρής Βλάχος.

Στους παίκτες του αφιέρωσε τη νίκη 9-8 επί της Μπαρτσελονέτα, για το Champoins League, ο Θοδωρής Βλάχος. Ο Έλληνας προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά, ο Βλάχος δήλωσε: «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους παίκτες μου. Έχω πολύ ποιοτικούς παίκτες και δεν έπρεπε να έχουμε πάρει μόνο τρεις βαθμούς. Δεν είναι αδικία αλλά στα παιχνίδια με την Γιουγκ και την Προ Ρέκο φτάσαμε πολύ κοντά στο να πάρουμε βαθμούς και δεν τα καταφέραμε. Δεν μας έλειπαν οι καλές εμφανίσεις αλλά οι βαθμοί. Κόντρα στην Μπαρτσελονέτα που ήταν πρώτη και αήττητη παίξαμε σπουδαία άμυνα και πιστέψαμε στη νίκη. Δεν είχαμε νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι και γι’ αυτό κερδίσαμε. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίζει σε κάθε ματς και από εδώ και πέρα θα παίξουμε για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης που έχουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη. Παίζουμε για τον κόσμο και για αυτούς που είναι δίπλα μας σ’ αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Ντόσκας υπογράμμισε: «Στόχος ήταν η νίκη και την πήραμε. Βέβαια εάν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Έγκερ που ήταν κακό για εμάς τόσο με την Προ Ρέκο όσο και με την Γιουγκ τα είχαμε πάει πολύ καλά αλλά δεν ήρθαν οι βαθμοί. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και όλοι μαζί τα καταφέραμε. Αυτή η ομάδα έχει να δώσει πάρα πολλά και με σκληρή δουλειά θα έρθουν αποτελέσματα και στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος δήλωσε: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Απέναντι μας είχαμε μια σπουδαία ομάδα αλλά δείξαμε πως εάν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά. Σημαντική νίκη αλλά συνεχίζουμε. Ήταν οι πρώτοι μας βαθμοί και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν για να πάρουμε και άλλες νίκες. Όσο παίζουμε υπάρχει ελπίδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.