Σεφτέ με Μπαρτσελονέτα (video)

Την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε 9-8 της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Μπαρτσελονέτα, στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Την πρώτη του νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Ολυμπιακός που επιβλήθηκε 9-8 της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Μπαρτσελονέτα, στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου και έβαλε τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών του στη διοργάνωση.

Η ισπανική ομάδα άνοιξε το σκορ, αλλά στη συνέχεια οι Πειραιώτες πήραν τα «ηνία» του αγώνα και προηγήθηκαν 5-1 στη διάρκεια του δευτέρου οκταλέπτου, προτού η Μπαρτσελονέτα μειώσει με δύο γκολ σε 5-3, που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Βλαχόπουλος «έγραψε» το 6-3, ωστόσο η ισπανική ομάδα πλησίασε σε 6-5 με τους Εσπανιόλ και Περόνε, αλλά η ομάδα του Βλάχου ανέκτησε διαφορά τριών τερμάτων (8-5) με δύο γκολ του Ντόσκα.

Η Μπαρτσελονέτα δεν κατέθεσε τα όπλα και μείωσε σε 8-7, ωστόσο ο Κολόμβος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, προτού ο Πέτκοβιτς διαμορφώσει το 9-8, το οποίο παρέμεινε ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με τον Ποντικέα να κλέβει την μπάλα στην τελευταία επίθεση της ισπανικής ομάδας και να χαρίζει στον Ολυμπιακό τους πρώτους βαθμούς του στη διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 3-2, 1-3

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας, Καπότσης, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας 3, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας, Γαλανίδης

Μπαρτσελονέτα (Χεσούς Μαρτίν): Πινέδο, Σίρανι 1, Περόνε 2, Μουναρίθ, Εσπανιόλ 3, Μινγκέλ 1, Ρότσα, Εκενίκε, Ούμποβιτς, Φερνάντες, Ντε Λέρα, Πέτκοβιτς 1, Γιορέτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.