Πνευμονική εμβολή ο Παρασκευόπουλος

Σε εξονυχιστικές εξετάσεις υποβάλλεται ο τερματοφύλακας της ομάδας υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, Νικήτας Παρασκευόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στην πνευμονολογική κλινική του «Ευαγγελισμού», έχοντας υποστεί πνευμονική εμβολή.
Δημοσίευση: 29/01/2014 - 16:39
Σε εξονυχιστικές εξετάσεις υποβάλλεται ο τερματοφύλακας της ομάδας υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, Νικήτας Παρασκευόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στην πνευμονολογική κλινική του «Ευαγγελισμού», έχοντας υποστεί πνευμονική εμβολή. Ο 20χρονος πολίστας αισθάνθηκε πόνους στο στήθος το περασμένο Σάββατο, μετά το ματς πρωταθλήματος του «τριφυλλιού» με τη Γλυφάδα, και πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πνευμονική εμβολή μη εξακριβωμένης αιτίας. Ο Παρασκευόπουλος είναι σε καλή κατάσταση, όμως παραμένει υπό παρακολούθηση και υποβάλλεται σε διάφορες εξετάσεις, αφού οι γιατροί πιθανολογούν ότι η εμβολή οφείλεται σε κάποιο θρόμβο και ανησυχούν για το ενδεχόμενο να υπάρχουν θρόμβοι και σε άλλα σημεία.
Για την ώρα, οι γιατροί της πνευμονολογικής κλινικής του «Ευαγγελισμού» δεν μπορούν να εκτιμήσουν πότε θα είναι σε θέση να δώσουν εξιτήριο στον νεαρό τερματοφύλακα.