Μορφέσης: «Δε μας κόστισαν τα λάθη»

Παράπονα από την αμυντική λειτουργία και τα λάθη των παικτριών του είχε ο Γιώργος Μορφέσης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία.
Δημοσίευση: 22/01/2014 - 08:52

Παράπονα από την αμυντική λειτουργία και τα λάθη των παικτριών του είχε ο Γιώργος Μορφέσης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ουγγαρία. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τα λάθη που έκανε η ομάδα του δεν κόστισαν και για αυτό κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Χαρακτηριστικά, ο Μορφέσης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, ένα πολύ καλό στην επίθεση και στην άμυνα ένα μέτριο, καθώς δεχτήκαμε αρκετά γκολ και κάναμε κάποια λάθη, όπως και με την Ιταλία, όμως, ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν μας κόστισαν. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο στον ανασταλτικό τομέα, καθώς δεχόμαστε γκολ από παντού, από τον φουνταριστό, από την κόντρα κι από την περιφέρεια».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σίγουρα, η εικόνα μας είναι καλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία κι αυτό οφείλεται στο ότι τα κορίτσια έχουν βρει περισσότερο ρυθμό από το πρωτάθλημα. Τώρα, πάμε να νικήσουμε μέσα στην Ιταλία για να πάρουμε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Τα νέα παιδιά θέλουν χρόνο και στο World League έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές εμπειρίες, τις οποίες δεν μπορούν να τις πάρουν από τα σωματεία τους, καθώς το επίπεδο είναι διαφορετικό».