Βλάχος: «Βγάλαμε ένα δύσκολο σερί αγώνων»

Ευχαριστημένος με τη νίκη 9-7 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος του αγώνα.

Ευχαριστημένος με τη νίκη 9-7 επί του ΝΟ Βουλιαγμένης εμφανίστηκε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη νίκη, δίνει πλεονέκτημα στους «ερυθρολεύκους», εν όψει των play off του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Βλάχος δήλωσε: «Κρατάμε τη νίκη η οποία μας επέτρεψε να κάνουμε το 10 στα 10. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στα δυο πρώτα οχτάλεπτα αλλά στη συνέχεια πιστέψαμε πως όλα τελείωσαν και δώσαμε δικαιώματα. Ολοκληρώσαμε όσο αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία μια σειρά δύσκολων αγώνων και χάσαμε στις λεπτομέρειες στην Ουγγαρία. Σίγουρα θα θέλαμε να πάρουμε και βαθμό στην Ουγγαρία αλλά θα παλέψουμε στα ματς που έχουν απομείνει στο Champions League για το καλύτερο. Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη είναι τα πιο δυνατά παιχνίδια στο ελληνικό πόλο και θέλουν πάντα προσοχή. Η Βουλιαγμένη είναι ένα οργανωμένο κλαμπ που θέλει να πρωταγωνιστεί και θα παλέψει γι’ αυτό. Σίγουρα εμείς δεν υποτιμούμε αυτά τα παιχνίδια. Εύκολα θα τα κάνουμε εμείς εάν πιάσουμε πολύ καλή απόδοση. Σίγουρα με αυτή τη νίκη κάναμε ένα μεγάλο βήμα για να έχουμε το πλεονέκτημα στα play off. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου για τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Βλαχόπουλος υπογράμμισε: «”Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι αλλά χαλαρώσαμε, χωρίς να πρέπει, στο 3ο και στο 4ο οχτάλεπτο. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Η εμφάνιση μας θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Όσο αφορά τη Βουλιαγμένη εκεί πέρασα πολλά χρόνια της ζωής μου, έχω φίλους, αλλά μέσα στην πισίνα είμαι επαγγελματίας και θέλω πάντα να κερδίζει η ομάδα μου, ο Ολυμπιακός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.