Νικητής στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 9-7 της Βουλιαγμένης για τη δέκατη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, στο Κολυμβητήριο του Πειραιά, εδραιώνοντας με την επικράτηση αυτή την πρωτιά του στη βαθμολογία.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 9-7 της Βουλιαγμένης για τη δέκατη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών, στο Κολυμβητήριο του Πειραιά, εδραιώνοντας με την επικράτηση αυτή την πρωτιά του στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για μία και μοναδική φορά στο παιχνίδι (0-1), όμως στη συνέχεια η ομάδα του Θεόδωρου Βλάχου ήταν καταιγιστική. Σκόραρε επτά τέρματα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 16΄ με 7-2.

Τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο άνηκαν στη Βουλιαγμένη, η οποία μπόρεσε να μειώσει σε 8-7, όμως ένα τέρμα του Ντόσκα προς στο τέλος του αγώνα «καθάρισε» το παιχνίδι για τους πρωτοπόρους. Καλύτερος των γηπεδούχων ήταν ο Βλαχόπουλος με τρία γκολ, ενώ πρώτος σκόρερ του ΝΟΒ ήταν ο Μιράλης με δύο.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 1-3, 1-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θεόδωρος Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης Ι., Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης, Βλαχόπουλος 3

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Γούβης 1, Βελώνιας, Ελμισιάν 1, Κουλιεράκης, Αφρουδάκης Χρ. 1, Καρούντζος, Χρυσοσπάθης 1, Μιράλης 2, Τίγκας, Μασμανίδης, Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης

Για τη δέκατη αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών ο ΠΑΟΚ επικράτησε, εκτός έδρας, του Παλαιού Φαλήρου με 9-5 κι ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.