Προβάδισμα με κόπο ο Ολυμπιακός (pics)

Ένα γκολ του Φουντούλη στο τέλος της αναμέτρησης με την Βουλιαγμένη διαμόρφωσε το τελικό 10-9 για τους ''ερυθρόλευκους'' που έκαναν το πρώτο βήμα στη σειρά των τελικών.

Ένα γκολ του Φουντούλη στο τέλος της αναμέτρησης με την Βουλιαγμένη διαμόρφωσε το τελικό 10-9 για τους ”ερυθρόλευκους” που έκαναν το πρώτο βήμα στη σειρά των τελικών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε πολύ δυνατά στην πισίνα και κατάφερε να προηγηθεί στο ξεκίνημα της πρώτης περιόδου με 4-1. Οι γηπεδούχοι με το…χέρι κολλημένο στο ”γκάζι” ολοκλήρωσαν το οκτάλεπτο με 6-2. Στο δεύτερο τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες και η περίοδος έκλεισε με 7-3 υπέρ του Ολυμπιακού.

Έβγαλε αντίδραση η Βουλιαγμένη στο 3ο οκτάλεπτο

Στο τρίτο οκτάλεπτο η κατάσταση άλλαξε και η Βουλιαγμένη κυριάρχησε στην πισίνα ισοφαρίζοντας 7-7! Στο ξεκίνημα του τελευταίου μάλιστα οι φιλοξενουμενοι προηγήθηκαν 7-8, όμως ο Ολυμπιακός με γκολ των Μπούσλιε και Γενηδουνιά μπήκε μπροστά στο σκορ 9-8, ο Αφρουδάκης ισοφάρισε εκ νέου 9-9 όμως το γκολ του Φουντούλη έδωσε την δύσκολη νίκη στους Πειραιώτες που το απόγευμα της Πέμπτης στο Λαιμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.