Πειστικό 2-1 για Ολυμπιακό

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός, δεν άφησε περιθώριο στη Βουλιαγμένη, παίρνοντας τη νίκη με 11-5 στον Πειραιά και μαζί το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 ανδρών.

Ένας πολύ καλός Ολυμπιακός, δεν άφησε περιθώριο στη Βουλιαγμένη, παίρνοντας τη νίκη με 11-5 στον Πειραιά και μαζί το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 ανδρών.

Μετά την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από 6 χρόνια εντός Ελλάδας, οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να βγάλουν αντίδραση και παράλληλα να πάρουν προβάδισμα για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η ομάδα του Πειραιά πήρε κεφάλι από την πρώτη περίοδο και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 5-2. Σκόρερ για τον Ολυμπιακό οι Φουντούλης (2), Ομπράντοβιτς, Σκουμπάκης, Μπάσιτς, ενώ για τη Βουλιαγμένη σκόραραν οι Μπούχα και Μπάσιτς.

Η δεύτερη περίοδος ήταν αρκετά σφικτή για τις δύο ομάδες και είναι χαρακτηριστικό πως μπήκε μόλις ένα γκολ, από πλευράς Ολυμπιακού, με τον Μουρίκη να γράφει το 6-2 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά στο σκορ σε 9-3 με τους Αργυρόπουλο (2) και Νικολαϊδη να πετυχαίνουν σημαντικά γκολ για την εξέλιξη του ματς. Από πλευράς Βουλιαγμένης σκόραρε ο Σολανάκης για το 8-3. 

Γούνας και Δερβίσης πέτυχαν τα τελευταία δύο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ για τη Βουλιαγμένη στο τελευταίο οκτάλεπτο σκόραραν οι Μπάσιτς και Σολανάκης. 

Οι ερυθρόλευκοι αν και πήραν τη νίκη δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον “παίκτη παραπάνω” έχοντας ποσοστό 3/13! 

Η συνέχεια θα δοθεί τη Δευτέρα 27 Μαϊου στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.