Βλάχος: “Καθαρά στο χέρι μας”

O Oλυμπιακός μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα στο Λαιμό εφόσον παρουσιαστεί όπως στον τρίτο τελικό, υποστήριξε ο Θοδωρής Βλάχος.

O Oλυμπιακός μπορεί να τελειώσει το πρωτάθλημα στο Λαιμό εφόσον παρουσιαστεί όπως στον τρίτο τελικό, υποστήριξε ο Θοδωρής Βλάχος.

«Δείξαμε από την αρχή πως είμαστε η καλύτερη ομάδα. Στην Ελλάδα, η έκβαση των αγώνων είναι καθαρά στο χέρι μας. Σήμερα είδα τον Ολυμπιακό που ξέρω και μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε και προσεγγίσαμε τον αγώνα και το πως αντιδράσαμε σωστά. Έχουμε μια ευκαιρία να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλου στην έδρα της Βουλιαγμένης. Ο Ολυμπιακός που είδαμε σήμερα, μπορεί να τελειώσει τη σειρά. Τέλος η πλάκα» ήταν τα λόγια του προπονητή των ερυθρολεύκων.

Ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού Ντίνος Γενηδουνιάς μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε:

«Μπήκαμε έτοιμοι για να παίξουμε έναν τελικό. Μας πλήγωσαν οι δυο πρώτοι τελικοί. Στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικοί, έβλεπες τη φωτιά στα μάτια όλων των παικτών. Βρήκαμε λύσεις στην επίθεση και κερδίσαμε. Έχουμε έναν ακόμη αγώνα με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό όπου πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι 100% όπως κάναμε σήμερα. Κρίνεται ο τίτλος και δεν θέλουμε να πάνε σε πέμπτο τελικό. Να τελειώσουμε τη Δευτέρα τη σειρά για να προετοιμαστούμε για το final 8 στο Ανόβερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.